Ceas marca Citizen barbatesc de mana SPORT CA4156-01W Eco-Drive cu bratara din cauciuc

Ceas marca Citizen barbatesc de mana SPORT CA4156-01W Eco-Drive cu bratara din cauciuc

Comanda online acest Ceas marca Citizen barbatesc de mana SPORT CA4156-01W Eco-Drive cu bratara din cauciuc si te bucuri de livrare rapida in cel mai scurt timp. Iti recomand ceasuri de mana barbatesti Citizen la cele mai bune preturi din online. Modele de calitate, realizate din materiale premium.

VEZI PRET

Brand: Citizen
Id Produs: 106713

Descrierea produsului Ceas barbatesc de mana Citizen SPORT CA4156-01W Eco-Drive:

Iti doresti un ceas de mana Citizen pentru barbati la pret bun? Aici gasesti o gama variata de ceasuri barbatesti cu bratara din cauciuc Citizen 100% originale. Profita acum de preturile accesibile si alege-ti modelul de ceas Citizen care se potriveste cel mai bine cu personalitatea si stilul tau unic.

Ceasul barbatesc Citizen SPORT CA4156-01W Eco-Drive se adreseaza celor cu un stil de viata activ. Are o clasificare a rezistentei la apa de 10 atm, ceea ce inseamna ca poti practica sporturi acvatice si inot cu el la mana, insa nu este rezistent la scufundari. Dispune de un mecanism Eco-Drive si display analog cu marcaje de tip linii. Ceasul Citizen SPORT CA4156-01W Eco-Drive este dotat cu functiile cronograf, cronometru, tahometru, utile la masurarea performantelor atunci cand practici diferite activitati sportive. Aratatoarele cu insertii luminescente permit citirea orei in medii intunecate. Cureaua neagra, din cauciuc, este confortabila si rezistenta. Ceasul Citizen SPORT CA4156-01W Eco-Drive este disponibil si intr-o alta varianta de culori.

Produse din aceeasi categorie